Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Risplättar med falukorv

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ett smart sätt att använda ris som blev över...majs och koriander gör dem ännu godare. En bra utflyktsrätt. Stek plättarna färdiga hemma och grilla korven ute.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ihop grädde, mjöl och ägg. Blanda ner ris, majs och koriander. Salta och peppra.
  2. Stek plättarna i smör i plättlagg eller stekpanna, ca 2 min på varje sida.
  3. Stek falukorven på medelvärme ca 2 min på varje sida.
  4. Tips! Stek plättarna färdiga hemma och grilla korven ute i backen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.