Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rispudding med kanel

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En underbar dessert, fullmatad med B-vitaminer.

Ingredienser

Instruktioner

Halvera kanelstången. Blanda riset, rismjölken, kanelen och citronsaften i en medelstor kastrull. Koka upp, sänk värmen och låt sjuda i 30-40 minuter, rör om då och då. Späd med lite mer rismjölk om så krävs. Riset ska vara mycket mjuk och vätskan ordentligt absorberad. Servera varm eller kall med citronskalet strött över.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.