Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rispudding med vanilj och kokos

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Låter gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm gröten så att den går att röra ut, enligt anvisningen på förpackningen. Rör ner Kesella, vaniljsocker och kokos. Häll upp riset i portionsskålar, ställ in i kylen och låt dem svalna.
  2. Tina bären. Blanda bären med socker, limejuice och limeskal. Låt bären dra åt sig juicen i några minuter. Toppa rispuddingen med bären och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.