Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rispytt med köttfärs

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Enkel och god middagsrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela blomkålen i små buketter. Skala, dela och skiva löken. Fräs blomkål och lök mjuka i olja. Ta upp ur pannan.
  2. Fräs färsen smulig. Dela, kärna ur och strimla paprikan och skiva salladslöken. Rör ner paprikan och salladslöken i färsen tillsammans med ris och blomkål. Smaksätt med riven ingefära, teriyakisås, salt och peppar. Låt allt bli varmt och servera med extra teriyakisås vid sidan av.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • pennypenny 6 augusti 2011

    Mycket god och välsmakande. Jag hotade till den lite med chiliflakes. Perfekt om man har ris över.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.