Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rispytt med omelettrulle

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Snabbt har du denna rätt på bordet när tiden är knapp! Har du ris över från gårdagen går det ännu snabbare. Du kan även tillsätta kött, fisk eller skaldjur till rätten om du inte vill ha den helt vegetarisk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset i buljongen enligt anvisning på förpackningen. Woka grönsakerna i olja i en het panna. Tillsätt det kokta riset och blanda ner soja och hackad persilja.
  2. Rör samman ägg och vatten och stek omeletten i olja. Rulla ihop den och skär i bitar. Servera rispytten med omelettrullarna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.