Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rissallad med skaldjur, tonfisk och modifierad rhode island-dressing

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Perfekt om man har lite överbliven tonfisk eller kokt ris hemma :)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda rhode island-dressing, creme fraiche, mango chutney och sweet chilisås. Vänd ner hälften av såsen i det kokta riset och ställ det i kylskåpet medan du förbereder resten.
  2. Bottna tallriken med machesallad. Fördela sedan övriga ingredienser (förrutom keson) i lagom mängd runtomkring lite snyggt.
  3. Blanda sedan keson med den andra halvan av rhode island-såsen i en liten skål att ha som en trevlig röra vid sidan om
  4. Lägg risblandningen ovanpå machesalladen. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.