Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ristårta

 
Skriv ut

Har ej provat denna ännu

Ingredienser

Instruktioner

vispa äggvitor till hårt skum.Vänd försiktigt ner socker och vårgårda ris.Lägg bakplåtspapper på en plåt.bred ut smeten till två bottnar ca 15x30cm. grädda på svag värme 100-125°c i ca 50 minuter.Låt bottnarna kallna.Vispa grädden och blanda i hackad choklad. Lägg skivad banan på en av bottnarna.Bred över chokladgrädden och lägg på andra botten.Sikta över kakao

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.