Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ristoppar

 
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Jättegott

Ingredienser

Instruktioner

Smält kokosfettet i en kastrull på svag värme. Ställ åt sidan att svalna. Vispa ägg och florsocker vitt och poröst. Sikta ner kakao och vaniljsocker. Häll därefter ner det svalna kokosfettet i en tunn stråle inder omrörning. Blanda ner ris, kokos, russin och nötter. Arbeta samman till en massa. Skeda upp smeten till toppar i små pappersformar. Ställ kallt för att stelna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.