Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Riswok med frukt och grönt

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Vegetariskt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset i vatten med salt enligt förpackningens anvisning.
  2. Skala mangon och skär bort den stora, platta kärnan i mitten. Skär fruktköttet i små tärningar.
  3. Fräs wokgrönsakerna i olja. Vänd ner det färdigkokta riset i woken tillsammans med mango och cashewnötter. Krydda med salt och peppar.
  4. Servera riswoken med mini-fraichen och strimlad sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.