Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rockagills heta sidfläsk

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Sätt igång grillen det här är supergott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt i gång grillen medan du gör vid fläsket. Skiva fläsket om du inte har köpt färdigskivat.
  2. Så här gör du marinaden. Pressa vitlöken och lägg det i en stor plastpåse. Häll i olja och resten av ingredienserna i påsen. Skaka runt så allt blandas ordentligt.
  3. Lägg nu i det skivade fläsket och rist runt så alla skivor blir marinerade. Det går att grilla direkt men blir bättre om det får marineras några timmar.
  4. Servera fläsket till en smarrig pastasallad eller potatisgratäng.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • LaJefa 27 maj 2008

    Syrran fixar det mycket knaprigt...eller hur?

  • LaJefa 27 maj 2008

    kanske var dom lite svarta ...eller?

  • Sandra-Louise 8 juli 2008

    jättegott

  • Agali 4 augusti 2008

    Använde stekfläsk och gjorde ca. hälften av marinaden till 500g. Serverade med en potatissallad innehållande avocade, körsbärstomater, fetaost och lite blad, olivolja och persillade (krydda av torkad persilja, salt och vitlökspulver) över. Helt sagolik måltid, småbarnen åt fläsk tills de nästan sprack och sambon och jag satt bara och njöt i fulla drag. :D Definitivt en ny grillfavorit som ska göras många, många gånger!

  • gds877 25 augusti 2009

    Detta var gott.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.