- Serverar: 4-5 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Sätt igång grillen det här är supergott.
Instruktioner
- Sätt i gång grillen medan du gör vid fläsket. Skiva fläsket om du inte har köpt färdigskivat.
- Så här gör du marinaden.
Pressa vitlöken och lägg det i en stor plastpåse.
Häll i olja och resten av ingredienserna i påsen. Skaka runt så allt blandas ordentligt.
- Lägg nu i det skivade fläsket och rist runt så alla skivor blir marinerade. Det går att grilla direkt men blir bättre om det får marineras några timmar.
- Servera fläsket till en smarrig pastasallad eller potatisgratäng.
Publicerat den
14 maj 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Syrran fixar det mycket knaprigt...eller hur?
kanske var dom lite svarta ...eller?
jättegott
Använde stekfläsk och gjorde ca. hälften av marinaden till 500g. Serverade med en potatissallad innehållande avocade, körsbärstomater, fetaost och lite blad, olivolja och persillade (krydda av torkad persilja, salt och vitlökspulver) över. Helt sagolik måltid, småbarnen åt fläsk tills de nästan sprack och sambon och jag satt bara och njöt i fulla drag. :D Definitivt en ny grillfavorit som ska göras många, många gånger!
Detta var gott.