Smarriga brownies till små och stora barn!
Instruktioner
- Sätt ugnen på 180º. Smörj en långpanna, 30 x 40 cm, och pudra den lätt med mjöl.
- Sikta mjöl, socker, kakao och bakpulver i en skål och gör ett hål i mitten. Vispa ner smält smör, ägg och vaniljextrakt och blanda väl.
- Rör ner körsbär (röda cocktailbär) och mandel. Häll över kaksmeten i formen och grädda i ugnen i 35-40 min eller tills kakan stelnar på ovansidan. Låt den svalna i långpannan.
- Gör under tiden iordning glasyren. Häll alla ingredienserna i en stor skål och vispa rejält till en slät och nätt och jämnt bredbar konsistens.
- Bred glasyren över den kalla kakan, forma glasyren till en virvel och strö marshmallows över. Låt kakan ligga tills glasyren stelnat och skär den sedan i rutor.
Publicerat den
30 april 2010
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Den låter ju super-god men får man fråga varför just 44g smör hehe? funkar det med 50 ;p