Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rocky Road Brownies

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Det här receptet kommer från Leila Lindholms nya bok One more slice. Hennes Rocky Road godis har kompletterats med en Brownie. Gott om man som jag är chokladälskare!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Grundrecept Sätt ugnen på 175 grader. Vispa smör och socker vitt och krämigt. Rör ner kakao, sirap och salt.
  2. Rör i ett ägg i taget och vänd sist ner mjölet. Lägg ett bakplåtspapper i botten av en ugnsplåt med kant och fyll den med smeten.
  3. Grädda kakan mitt i ugnen i 30-35 minuter. Prova med en sticka, stickan ska vara lite kladdig. Låt kakan svalna.
  4. Fudgeglasyr och Tocky Road topping: Koka upp grädde, mjölk och sirap. Ta av kastrullen från värmen och låt vätskan svalna några grader. Finhacka chokladen och rör ner den i den varma gräddmjölken så att chokladen smälter.
  5. Bred glasyren över kakan och strö över salta jordnötter, dumlehalvor, pistagenötter och mini-marschmallows. Kyl kakan tills glasyren stelnat och skär den sedan i bitar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.