Engelskt recept. Jättemumsigt! Använd den choklad du tycker bäst om. Du kan också lägga blandningen i normalstora muffinsformar innan du kyler den.
Instruktioner
- Smält mjölkchokladen i en stor kastrull på medelstark värme. Rör om då och då.
- Läck chokladhacket, marshmallows, chokladkulor, aprikoser, russin och cornflakes i en stor bunke och häll på den smälta chokladen. Rör med en träsked tills allt är välblandat och de torra ingredienserna är jämnt fördelade.
- Fördela blandningen i muffinsformarna och strö chokladströssel ovanpå. Denna metoden är enklast. Eller tryck ned blandningen i den förberedda bakplåten och platta till den med en sked. Strö chokladströssel ovanpå. Låt kakan kallna helt. Täck sedan över den och ställ i kylen över natten.
Publicerat den
14 april 2011
Liknande recept
Skriv kommentar