Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rodnande kassler med bergakungenssås

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Otroligt god kassler med sås som för håret att krolla sig. Mums!

Ingredienser

Instruktioner

Skiva kassler och lägg skivorna efter varandra i en ugnsform. Tärna skinkan och hacka löken, bryn detta utan att det tar färg. Koka vinet med grädden och krydda med smulad dragon och buljong. Fördela skinka och lök över kasslern. Häll såsen över kassler. Ugnsstek på 225º tills kasslern blivit varm. Servera med ris eller potatis med en god grönsallad.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • AnetteChristine 5 mars 2010

    En jättegod och enkel bjudrätt. Den kommer vi att göra igen.

  • 541002 7 mars 2010

    Mycket gott. Gillar inte kassler precies men detta kommer jag att göra om. tack för ett bra recept

  • anila 27 april 2010

    Det här måste prövas :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.