Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Röbets, päron och chevresallad

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Jättegod sallad att servera som förrätt.

Ingredienser

Instruktioner

Koka rödbetorna mjuka i lättsaltat vatten med skalet på, ca 20 minuter. Låt den svalna något, skrapa av skalet och skär i mindre bitar. Skölj päron och skär i klyftor med skalet på. Skiva saltgurka och purjo tunt. Rosta valnötterna i torr stekpanna på medelvärme. Lägg upp rödbetor, päron, saltgurka, purjo,sallad, pepparrot på serveringsfat. Krydda. Ringla över honung och olivolja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.