Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Röd fiskgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Tomatsåsen passar bra till fisken.

Ingredienser

Instruktioner

Skär fisken i tärningar och lägg på fat. Salta, peppra och pressa limesaften över. Finhacka löken och låt den puttra i en gryta med lite olja. Smula buljongtärningen över och tillsätt de krossade tomaterna eller tomatjuicen och purén. Tillsätt lite vitt vin eller grädde av valfri sort. Smaka av med finklippt dill, kinesisk gräslök (som har en svag vitlökssmak) och lite fond. Låt småkoka under lock i 10 minuter. Lägg ner fiskkuberna och låt grytan stå med lock i 4-5 minuter utan att koka - den ska knappt sjuda. Servera med ris eller potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.