Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Röd-grön risröra

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Enkel och snabb variant av risotto.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka och strimla lök och purjolök. Fräs löken i matolja i minsta kastrullen några minuter, lägg därefter i riset och låt det fräsa ytterligare några minuter. Häll i buljongen (eller smula över en halv buljongtärning, rör om och häl på vatten). Koka 20-25 minuter.
  2. Dela under tiden falukorven i små tärningar och tina ärtorna om de är frysta. När riset kokat färdigt blandas korv och ärtor ner. Tillsätt kryddorna efter behag, ca 1 krm curry och 1 krm paprikapulver beroende på smakstyrka.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.