Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Röd kålslaw

 
Skriv ut

Den här röda salladen är lika god till den "griljerade julkalkonen" som till den traditionella julskinkan!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finstrimla kålen.
  2. Koka upp vatten och salt i en gryta. Lägg i kålen, rör om och låt få ett uppkok.
  3. Häll av vattnet i ett durkslag, spola hastigt med kallt vatten och låt rinna av. Pressa vätskan ur kålen.
  4. Blanda matyoghurt och majonnäs.
  5. Kärna ur äpplet och dela det på mitten. Skär i tunna skivor och vänd ner dem i såsen tillsammans med kål, russin, valnötter, och honung. Smaka av med salt och peppar. 4 portioner eller 10 portioner buffé.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.