Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Röd kyckling

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En supergod kycklingrätt med många smaker.

Ingredienser

Instruktioner

Skär kycklingköttet i strimlor och bryn i stekpanna med 1 msk olja, krydda med kycklingkrydda. Låt kycklingköttet få färg men inte helt genomstekt, ta upp och lägg i en skål. Pressa ned vitlöken i pannan med 1 msk olja, tillsätt även currypastan, soja, limesaft, färskriven ingefära och honung och låt det fräsa ihop någon minut. Häll därefter i hönsbuljong, kokosmjölk, crème fraiche och låt koka ihop en liten stund, sist i med kycklingköttet och låt allt puttra i 6-7 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.