Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Röd paprikasås

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Påhittad en nyår för längesen... Stekte kycklingfilé och hällde såsen över och in i ugnen en liten stund serverad potatisklyftor till. Vill man har mer sting i såsen kan man ju krydda mera! Eller använda färsk chili.

Ingredienser

Instruktioner

Finhacka paprika och lök. Fräs i lite smör tills det blivit mjukt. Mixa det med en stavmixer! Blanda ihop med crème fraiche och späd med grädden. Smula över buljongtärningen. Låta koka en stund då tjocknar såsen. Smaksätt med salt, peppar och vitlök om man vill. Funkar utan också.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • elsyla 10 maj 2009

    Detta var en mycket god middag .Jag stekte också kycklingfile´.Min sambo blev överförtjust. Kan varmt rekomderas.

  • zanette 16 juli 2010

    Oj denna låt kanon god ska testa ,,mvh zanette

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.