Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Röd smulpaj med choklad och mandelbiscotti

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Smulpajer hör sommaren till. Testa gärna denna vackra och goda variant.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 175 grader och smöra en form som rymmer ca 1 liter.
  2. Halvera jordgubbarna och skär rabarbern i 2,5 cm långa bitar. Lägg frukten i en skål tillsammans med strösocker och rör om så att allt täcks. Lägg över frukten i formen i ett jämnt lager.
  3. Rör mjöl, kakao, smör, mald mandel och mandelbiscottie i en matberedare till ett fint mjöl. Strö det över frukten, avsluta med pinjenötter eller flagad mandel och grädda i 40 minuter. Servera med grädde.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.