Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Röd vinbärspaj

 
  • Serverar: 8-19 portioner
Skriv ut

Ett enkelt jättegott recept som kom till användning många gånger förra sommaren när det var överflöd på röda vinbär.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225 grader. Smält smöret. Blanda alla torra ingredienser i en skål, tillsätt smöret. Rör snabbt ihop till en deg. Tryck ut degen i en pajform ca 26 cm i diameter. Häll i bären, sockra eventuellt (om du vill). Grädda pajen i nedre delen av ugnen i ca 20 minuter. Låt svalna. Servera med lättvispad grädde eller vaniljglass.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.