Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Röda fisken

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Kommer inte ihåg exakta receptet (fick lära mig detta i hemkunskapen!) men.... Detta är vad jag brukar göra.

Ingredienser

Instruktioner

Oljan i botten av kastrullen. Blanda lök och potatis och lägg i kastrullen. Skiva torsken ock lägg den överst. Blanda tomatpure och grädde och häll över. Fyll på med vatten så att det NÄSTAN täcker. Krydda med salt och peppar. 20 minuter långsam kokning under lock.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.