Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Röda fresterskan

 
Röda fresterskan Röda fresterskan
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Ett recept jag haft sen 70-talet. Vet ej varifrån jag fått det men jag har gjort det många gånger. Det är som Jansson, fast utan gul lök och ansjovis, men med purjo och kaviar istället

Ingredienser

Instruktioner

Varva smörfrästa purjolöksringar med råa potatisstrimlor i eldfast form. Rör ihop grädde, kaviar och peppar och häll det över. Hälften först och sen andra halvan eftersom under gräddningen, som tar ca 45 minuter i 200º. Beroende på hur stora potatisarna är så kan det behövas mer kaviargrädde.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.