Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödbetor med pepparrotscrème

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Rödbetorna och pepparotscrèmen kan förberedas. Pepparroten rivs över vid servering.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Pepparotscrème: Koka crème fraiche sakta utan lock 4 min. Dra kastrullen från värmen, rör ner pepparrot och salt. Låt blandningen dra 3 min. Sila ifrån pepparroten, täck över och ställ crèmen kallt.
  2. Rödbetor: Skär av blasten utom den nedersta centimetern. Koka rödbetorna mjuka i saltat vatten med några anisfrön. Spola dem under kallt vatten och dra av skalet.
  3. Servera som på bilden med extra pepparrot och god olivolja ringlad runt om

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.