Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödbets cherry

(1 kommentar)  
Skriv ut

Blir bara bättre med tiden.

Ingredienser

Instruktioner

Rödbetorna ansas och kokas på svag värme i 6 timmar. Låt svalna till 37 grader Sila. Tillsätt socker, russin, jäst och rör om. Alltsammans hälls i en hink med lock. Låt stå en månad. Tag av locket och ta bort alla russin (sila ) sätt på ett foliepapper, picka ett hål med en penna. Låt stå en månad till. Tappa upp på flaskor.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Kecke56 16 juni 2010

    3 paket jäst till 10 liter vatten låter väl mycket?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.