Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödbets-och blomkålsoppa med pepparrotskräm

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Färgglad soppa, nyttig och god!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka löken fint och svetta den i olja i ett par minuter. Skala och skär rödbetorna i bitar och tillsätt dem tillsammans med grovt skuren blomkål. Häll över det kokande vattnet/buljongen. Tillsätt lite salt och koka i 15 min.
  2. Mixa soppan med olivoljan och vinägern. Justera konsistensen med mer vatten/buljong.
  3. Servera soppan med en klick kesella blandat med pepparroten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.