Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödbets- och chèvresås med pasta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Rödbetor och chèvre är en fantastisk kombination!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tvätta rödbetorna och koka dem mjuka. Skal och rot skall vara kvar. När de är färdiga, spola under kallt vatten och ta av skalet. Dela dem.
  2. Krossa och hacka vitlöken. Hetta upp en stekpanna och lägg i crème fraiche, grädde och vitlök. Smula i chévren - mängd efter egen smak. När osten smält lägg i rödbetorna i såsen och rör försiktigt om så att hela såsen färgas. Smaka av med salt och peppar.
  3. Servera med en god pasta och klipp över färsk persilja eller oregano.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.