Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödbetsbiffar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Skala och riv rödbetorna fint på rivjärn eller i matberedare. Riv potatis och lök. Blanda alltsammans med äggen. Smaksätt med salt och peppar. Stek som biffar på svag värme 8-10 min. på varje sida. Smaksätt Keson med pepparrot och servera till biffarna.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • berwre 28 februari 2008

    Mycket goda rödbetsbiffar. Jag serverade dom med min fetaostöra. Det blev en super god måltid. Det var ganska mycket jobb att steka dom, De ville hela tiden fastna. men till slut blev det alltså en underbar måltid.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.