Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödbetsbröd med chévre och rosmarin

 
  • Serverar: 30 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Passar bra till sallader, grillat kött och rökt fisk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla degingredienser till en smidig deg och arbeta den 5 - 8 minuter.
  2. Låt jäsa under bakduk i 30 minuter.
  3. Sätt ugnen på 200 grader.
  4. Platta till eller kavla ut degen och lägg den i en långpanna med bakplåtspapper.
  5. Låt jäsa 15 minuter.
  6. Riv chévren och strö över degen.
  7. Repa och strö över rosmarin och flingsalt.
  8. Grädda i mitten av ugnen i ca 20 minuter.
  9. Låt brödet svalna på ett galler, skär upp i bitar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.