Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödbetsfärs

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Viktväktarvänlig. Ej pointsangivet, beroende på om man vill utnyttja duoval, fria smaksättare eller annan mängd och fetthalt på ingredienserna.

Ingredienser

Instruktioner

Skala och hacka löken, fräs den tillsammans med färsen i margarinet. Hacka rödbetorna fint och blanda med färsen. Låt puttra på svag värme 2-3 minuter. Smaksätt med salt och svartpeppar. Rör ner matlagningsgrädden och fraichen och strö över persilja. Servera med potatis och en grönsallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • monicadanell 22 mars 2010

    Tack för receptet det här var gott 5 poäng monica

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.