Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödbetsgratäng

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Den här enkla och goda gratängen hade vi till vår bröllopsbuffé! Passar utmärkt som sidorätt till grillat. Fanns även med på vårt julbord. Väldigt tacksam att bjuda på om man får många matgäster då den passar vegetarianer, veganer samt de flesta allergiker. Har ibland gjort en större sats och fryst in. Mums!

Ingredienser

Instruktioner

Blanda alla ingredienser förutom sesamfröna i en bunke. Olja och bröa en ugnsfast form med sesamfrön. Häll i smeten och strö över "sesamtäcket". Grädda i ugn ca 30 min, i +200C.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.