Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödbetsgryta med nötfärs

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Rotfrukter och färs, riktig husmanskost. Jag använde äppelcidervinäger istället för balsamicovinäger och fräste färsen i lite smör.

Ingredienser

Instruktioner

Skär löken i klyftor, riv rotsakerna grovt. Fräs färsen utan fett i stekgrytan. Lägg i lök, de rivna rotsakerna, vatten, buljongtärningarna, vinäger, och krossad svartpeppar. Låt sjuda på svag värme ca 30 minuter. Lägg i örtkryddorna mot slutet. Kontrollera att rotsakerna är mjuka och smaka av. Servera med kokt potatis eller lantbröd med ost.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.