- Serverar: 1 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Ett recept jag kom på igår. Det blev väldigt gott och kändes nyttigt att äta efter hård träning.
Instruktioner
- Skala rödbetorna och skär i mindre bitar, bara för att minska på tillagningstiden. Låt dom koka i rikligt med vatten i ca 20 minuter. Jag använder mig av pasta som tar 11 minuter att koka så när det har gått halva tiden på rödbetorna lägger jag i pasta och låter det koka tillsammans vilket ger en fin färg på pastan.
- Under tiden som det kokar hackar du vitlök, chili, pladpersilja. Den gula löken föredrar jag att skiva i tunna skivor. Ta fram fetaosten som sedan ska smulas i pastan.
- När pastan och rödbetorna är klara, häll av vattnet och lägg tillbaka i kastrullen på dem varma plattan. På med rapsolja, och i med allt annat. smaksätt efter eget tycke med honung och citronbalcamico och salt. Hela pastarätten ska bara bli varm och osten ska bara precis börja smälta. Det tar ca 1 minut. Lycka till!
Publicerat den
2 oktober 2008
Liknande recept
Skriv kommentar