Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödbetspasta med fetaost och persilja

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Ett recept jag kom på igår. Det blev väldigt gott och kändes nyttigt att äta efter hård träning.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala rödbetorna och skär i mindre bitar, bara för att minska på tillagningstiden. Låt dom koka i rikligt med vatten i ca 20 minuter. Jag använder mig av pasta som tar 11 minuter att koka så när det har gått halva tiden på rödbetorna lägger jag i pasta och låter det koka tillsammans vilket ger en fin färg på pastan.
  2. Under tiden som det kokar hackar du vitlök, chili, pladpersilja. Den gula löken föredrar jag att skiva i tunna skivor. Ta fram fetaosten som sedan ska smulas i pastan.
  3. När pastan och rödbetorna är klara, häll av vattnet och lägg tillbaka i kastrullen på dem varma plattan. På med rapsolja, och i med allt annat. smaksätt efter eget tycke med honung och citronbalcamico och salt. Hela pastarätten ska bara bli varm och osten ska bara precis börja smälta. Det tar ca 1 minut. Lycka till!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.