Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödbetsquinoa med kyckling

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Quinoan blir vackert röd och smakrik, njut den med ädelost.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skär rödbetorna i bitar. Koka quinoa och rödbetor i buljong ca 15 minuter. Salta och peppra kycklingfiléerna. Stek dem i smör 4-5 minuter på varje sida.
  2. Skala och skiva löken tunt. Riv halva osten och blanda med créme fraiche. Blanda quinoa, lök och rucola på ett stort fat. Smula över resten av osten.
  3. Servera med quinoan med kycklingen och créme fraiche.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Ashiyubi 27 februari 2011

    Jätte gott! Bytte kycklingen mot soja bitar, hönsbuljongen mot vegetabilisk, ädelosten och créme fraichen mot vegetabilisk.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.