Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödbetsråraka med löjrom, smetana och rödlök

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lyxig och läcker råraka! Prova att göra rårakorna minismå om du vill ha dem som tilltugg.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala rödbeta och mandelpotatis och riv grovt. Blanda med salt och peppar i en skål och krama ur vätskan.
  2. Hetta upp en stekpanna och lägg i en klick smör. Lägg små högar i pannan och tryck dem platta med stekspaden. Stek rårakorna till fin stekyta på båda sidor.
  3. Servera med löjrom och smetana. Skiva rödöken tunt på mandolin och garnera med lök, dill och citron.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.