Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödbetssallad

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

En frisk och god sallad till julbordet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tvätta rödbetorna och koka dem mjuka i 20-40 min. Spola i kallt vatten och gnid av skalet. Klyfta rödbetorna.
  2. Skala och skär apelsinen i bitar. Dela granatäpplet och plocka ut kärnorna. Ta bort de vita mellanväggarna eftersom de är beska.
  3. Blanda rödbetor, apelsin, granatäppelkärnor och persilja. Salta och peppra. Strö över pinjenötter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.