Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödbetssoppa med kokos

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En förrätt som med fördel kan göras dagen innan den ska serveras

Ingredienser

Instruktioner

Koka rödbetorna mjuka och mixa dem. Lägg i en kastrull och tillsätt kokos och buljong. Pressa i vitlöken och rör i både citronsaften och det rivna skalet. Låt koka upp. Smaka av med kummin och salt. Garnera med hackad chalottenlök, hackad gurka och mynta.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • LaJefa 29 oktober 2008

    Detta låter spännande...måste man ju testa om man nu kan få tag på creme coconut...eller tror du att det går bra att käka upp chokladen runt en Bounty o använda resterande till soppan...nä skämt o sido...blir nog lite väl sött. Mycket vågat recept...kommer tbx med betyg efter att jag har testat...för det är ju ett måste. Ha d!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.