Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödingfilé på asiatiskt vis

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Skala och skiva ingefäran. Dela och kärna ur chilin. Banka ut citrongräset.
  2. 2. Salta och peppra fisken och stek den hastigt runt om i en teflonpanna. Lägg i citrongräset, chilin och ingefäran. Tillsätt kokosmjölken och koka upp. Späd med buljongen och låt småputtra tills fisken är klar, ca 4-5 minuter. Smaka av med salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.