Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödkål- och brysselkålsris i chimichurri

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ett läckert tillbehör med sting som inte innehåller något vanligt ris.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och finhacka lök och vitlök. Dela, kärna ur och finhacka chilin. Hacka persiljan. Blanda lök, vitlök, chili, persilja, spiskummin, vinäger och olivolja, smaksätt med salt och peppar. Vänd ner grönsaksriset och låt det stå minst 15 minuter.
  2. Servera som salladsrätt eller tillbehör.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.