Instruktioner
Skala och finhacka rödlöken. Fräs löken i hälften av matfettet i en stekpanna.
Låt ansjovisfiléerna rinna av och hacka dem.
Tillsätt ansjovishacket och persiljan och låt det fräsa med i stekpannan några minuter.
Låt svalna.
Dela köttfärsen i fyra delar. Platta ut varje köttfärsdel på en vattensköljd skärbräda.
Fördela lökfräset på köttfärsen. Rulla ihop varje del till en rulle.
Hetta upp resten av matfettet i en stekpanna.
Stek köttfärsrullarna runt om och krydda med salt och peppar.
Tillsätt buljong och soya och låt köttfärsrullarna bräsera under lock 6-8 minuter.
Red skyn med maizenaredning.
Servera köttfärsrullarna med skyn, kokt potatis och ärtor.
Tips!! Rivet äpple i köttfärssmeten för rullarna saftiga.
Äpplets friska sötma bryter fint mot ansjovisens sälta.