Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödlöksfyllda köttfärsrullar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kan bara säga "GOTT"

Ingredienser

Instruktioner

Skala och finhacka rödlöken. Fräs löken i hälften av matfettet i en stekpanna. Låt ansjovisfiléerna rinna av och hacka dem. Tillsätt ansjovishacket och persiljan och låt det fräsa med i stekpannan några minuter. Låt svalna. Dela köttfärsen i fyra delar. Platta ut varje köttfärsdel på en vattensköljd skärbräda. Fördela lökfräset på köttfärsen. Rulla ihop varje del till en rulle. Hetta upp resten av matfettet i en stekpanna. Stek köttfärsrullarna runt om och krydda med salt och peppar. Tillsätt buljong och soya och låt köttfärsrullarna bräsera under lock 6-8 minuter. Red skyn med maizenaredning. Servera köttfärsrullarna med skyn, kokt potatis och ärtor. Tips!! Rivet äpple i köttfärssmeten för rullarna saftiga. Äpplets friska sötma bryter fint mot ansjovisens sälta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.