Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödlöksmarmelad

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Som tillbehör till ostar eller på bröd (tapas) . Passar även till goda kötträtter av älg, nöt eller fläsk istället för gélé.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär löken i tunna skivor och fräs den i smör på svag värme i ca 10 minuter utan att den får färg.
  2. Tillsätt vinäger & honung, låt puttra i 4-5 minuter, tills den har antagit en tjock marmelad liknande konsistens.
  3. Låt svalna
  4. Förvara i kylsåp

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • zonale 7 april 2008

    Lättgjord och god.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.