Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödspätta med grönsaksfräs

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Sätt extra piff och färg på rödspättan med en enkel grönsaksröra. Mager fisk och nyttiga grönsaker ger dig en lätt och närande vardagsmiddag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rensa och flå fisken. Skölj och torka den väl. Blanda rågmjöl eller ströbröd med salt och peppar. Vänd fisken i paneringen.
  2. Ansa och hacka löken och skär champinjonerna i skivor. Häll av spadet från tomaterna och hacka dem grovt.
  3. Fräs löken och champinjonerna i matfettet. Tillsätt tomater och oregano och smaka av med salt och peppar. Låt blandningen sjuda en stund.
  4. Stek fisken 4-5 minuter på varje sida tills den är vackert brun. Servera den med grönsaksfräset.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.