Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödspätta med inrullad lax i hummer och krabbsås

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En fiskrätt fär festligare tillfällen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg upp spättafiléerna på hushållspapper, lägg en skiva lax på och rulla ihop. Ställ eller lägg filéerna i en ungssäker form. Finhacka crabfichen och blanda med grädden, hummerfonden, dillen, salt och peppar. Slå sedan detta över fisken ställ in i ugnen och grädda i 200 grader i 20 minuter.
  2. Servera med kokt potatis och grönsallad med gurka och citron.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.