Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödspätta med stekt gurka

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Skala gurkan, dela den på mitten gröp ur kärnhuset o skär den i 3-4 mm tjocka skivor. Salta o peppra fisken runt om o vänd den i mjölet. Hetta upp en stekpanna i lägg i 30 g smör. Lägg i fisken när smöret är gyllenbrunt o stek i 3-4min på varje sida. Fräs gurkan i smör o smaka av med salt. Servera med kokt potatis o citron.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.