Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödspätta vända i kokosflingor

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Läste receptet på fiskpaketet men gjorde om det som vanligt till min egen smak. Ovanligt gottigott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina fisken helt. Lägg dem på ett smörpapper och ringla över oljan på båda sidorna. Strö över kokos på båda sidorna och salta och peppra på lite grand.
  2. Smält margarinet i stekpannan och låt det bli ljust brunt. Lägg ned fisken och stek dem tills de blir lite gyllengula på båda sidor. Rör under tiden ihop yoghurtblandningen och smaka av
  3. Smält valfri mängd smör i en panna om du vill ha det till den kokta potatisen. Servera en fräsch sallad till fisken, potatisen och yoghurtblandningen plus det ev. skirade smöret.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mumsan 13 oktober 2008

    Smarrigt! Kul variant att panera med kokosflingor och resultatet var över förväntan!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.