Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödspättegratäng

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ännu ett mina fiskrecept.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör soppan enligt förpackningen men med 1 dl mjölk och 4 dl vatten.
  2. Skala och koka potatisen. Mosa de kokta potatisarna med en mixer , tillsätt ägget mjölken och smaka av med salt och vitpeppar.
  3. Lägg eller spritsa moset i en smord ugnsfast form som en krans och ställ de rullade rödspättefiléer i mitten. Häll soppan över fisken och ställ in formen i 200-225 grader i ca 20-30 minuter till gratängen fått fin färg. Garnera med skalade räkor. Servera med sparris och cocktailtomater.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.