Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödtungsfilé Katarina den Stora

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Kanske lite ryskinfluerat?

Ingredienser

Instruktioner

  1. Salta filéerna och lägg dem i en smord form. Rör ut mjölet i grädden. Salta och blanda väl. Slå grädden över fisken. Garnera med de skivade tomaterna. Grädda i 200 grader ca 25 minuter.
  2. Rensa räkorna och strö över rätten. Servera omedelbart med kokt potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.