Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödtungsrulader med hummersås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Om man vill lyxa till det lite extra kan man hacka ner lite hummerkött i såsen

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200°
  2. Skölj och torka av filéerna med hushållspapper. Rulla ihop dem till rulader och lägg dem i en smord ugnssäker form. Salta och peppra. Droppa över citron.
  3. Pensla ruladerna med smält smör och lägg ett smörpapper över. Tillaga fisken mitt i ugnen, 15-20 minuter.
  4. Sila fiskspadet i en kastrull och tillsätt vatten, vin, hummerfond, grädde och majsstärkelse. Vispa, koka upp och låt såsen sjuda i 3 minuter. Smaka av med salt, peppar och socker.
  5. Lägg upp fiskruladerna på ett serveringsfat och skeda över lite sås. Skala räkorna och dekorera med dem och bladpersilja.
  6. Servera med kokt ris eller potatis och sockerärtor.
  7. Lycka till! Smaklig måltid.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.