Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödvinbär och krusbärssylt

 
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Mammas supergoda sylt som smakar massor av sommar!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rensa och skölj bären noga. Koka samman socker och vatten. Tillsätt krusbären och låt sjuda i 10 minuter. Krusbären ska vara mjuka men inte sönderkokade (det gör inget om de är sönderkokade men helst hela). Lägg i vinbären och låt de koka upp. Sjud tills vinbären mjuknat.
  2. Skumma av och slå i rengjorda burkar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.